För dig som säljer via nätet

   
Idag är vi många som säljer och köper via nätet. Det är i många fall enklare för konsumenten då de kan välja mer fritt gällande priser och produkter. Företaget får fördelar eftersom du kan nå fler kunder, till skillnad från med en fysisk butik där du bara når de kunder som är geografiskt nära. Detta gäller oavsett om din produkt är film, som vi älskar, eller kläder.

Starta e-handel

Då e-handel är väldigt lönsamt inom många branscher är det inte konstigt om du vill starta en. Dock är det inte alltid helt lätt. Du behöver en hemsida. Du måste då även välja om du till exempel vill ha open source, en standardiserad plattform eller till och med bygga en egen. Allt detta är då bara början. Du behöver också lyckas driva din e-handel och öka kundnöjdheten med den, eftersom du annars kommer förlora kunder.

Driva e-handel

När du har startat en e-handel behöver du veta hur du kan använda den för att öka kundnöjdheten. Bland annat behöver du ha en bra support så att dina kunder snabbt kan få svar på frågor och hjälp. Dessutom vill du ha koll på din hemsida och se till att allt fungerar hela tiden. Då kan det vara bra att skaffa dig experthjälp i form av konsulter.