Sälj dina fakturor – Snabba pengar till företaget

 

Inledningsvis skriver vi mycket om var du kan hitta film och streaming tjänster i den här bloggen. Också om hur de fungerar. Vad du inte kan läsa så mycket om är hur det ser ut på marknaden för alla de som jobbar inom det här området. Ja, de som driver de företag som erbjuder film och streaming tjänster.

Två av de mest kända är Spotify och Netflix. De har nu kommit så långt att du kan stå på egna ben. Dock finns alla de som just har lanserat sina tjänster och börjar växa. För att växa kräver det kapital, vilket många gånger är något de inte hinner få in i tid till den nödvändiga expansionen.

Factoring

I det fallet finns två olika saker att göra. Har företaget fakturor kan de säljas, vilket leder till att ett företag kan få in pengarna snabbare än på den vanliga vägen. Det andra alternativet är ett företagslån.

Exempelvis är Krea en samarbetspartner som kan hjälpa med det för alla som vill utveckla nya steamingtjänster. De erbjuder allt från fakturaköp till enkla företagslån med bra ränta och utomordentliga amorteringsvillkor. Helt enkelt kan det vara ett bra alternativ för små företag som vill växa snabbare än kapitalet kommer in.