Netflix

Netflix

Den streamingtjänst som de flesta kanske känner till är Netflix. Den har en hyfsad låg månadskostnad på 79:- och som de flesta så erbjuder de en gratismånad så du kan bekanta dig med tjänsten och testa för att som om tjänsten är något för dig.

Netflix finns förinstallerad på en hel del olika enheter och den är lätt att ladda ner från Android och Apple. Vill du titta på flera enheter än två som är standard samtidigt så kostar det 40:- till i månaden och det kan det vara värt om ni är fler i familjen som vill titta på olika program. Det är helt okay utbud och det finns gott om filmer och TV serier, ett plus är de egenproducerade serierna som man kan tycka håller väldigt hög klass med bra och kända skådespelare. Visst upptäcker man att det saknas filmer som man söker ibland men i det stora hela så känns det rätt ok.

Bild och ljudmässigt så håller det bra kvalité. Har du en schysst Internet uppkoppling där hemma ska det inte vara några problem att kolla på. Du kan även få 5.1 ljud på de flesta filmerna och har du en bra hemmabio anläggning så funkar det väldigt bra. Netflix har fått in sina appar i Apple TV och i Playstation 4 och det finns stöd för Chromecast och Airplay vilket är bra.