Portabel film

shutterstock_177229880

Om du, precis som vi, älskar filmer har du förmodligen redan införskaffat en stor TV, mängder av filmer och bra ljudsystem. Men något som verkligen är schysst för oss filmentusiaster är surfplattor.

Dessa smidiga, platta små prylar fungerar utmärkt att se på film på. Fördelen med att kolla på film på surfplattan är att du kan ta den med dig överallt. Med andra ord har du tillgång till filmer oavsett om du befinner dig på flyget, tåget, bussen eller hemma i sängen. För att ha ett stort filmutbud att välja på kan du använda dig av tjänster som bland annat Netflix.

För att alltid kunna se på film gäller det att du har en högkvalitativ surfplatta med bra batterikapacitet. Se till att alltid ha en laddare i närheten. Det kan faktiskt vara bra att köpa ytterligare en laddare än den som ingick till surfplattan. Då kan du ta med dig extraladdaren på resor och liknande. Hos eQuipIT hittar du ett stort utbud av laddare och batterier till surfplattor, dator, mobil och bilar. För att du enkelt ska kunna se vilken laddare som passar till just din modell av surfplatta, behöver du bara klicka på ditt surfplattemärkes logga. På hemsidan listas sedan de produkter som passar till din enhet.

Ladda plattan med filmer

Om du ska iväg på en resa, kort eller lång, kan det vara bra att förbereda plattan med massor av filmer. För att lägga över filmer kan du koppla ihop plattan med datorn och sedan föra över filerna till den mindre enheten. Om du vill ta med dig många filmer kan det vara smart att köpa till en extern hårddisk. Du kan då lagra alla filmer på hårddisken istället för att de ska behöva ta upp minne på surfplattan. Kom ihåg att ljudet är en stor del av filmupplevelsen. Se till att investera i ett par bra hörlurar som ger optimalt ljud.