Strömma film på läsplattan

3371468-a-black-wi-fi-ipad2-with-gray-smart-cover

Läsplattor är praktiska hjälpmedel för det mesta som du använder din dator till, men i ett betydligt behändigare format. När du vill slösurfa lite på nätet, läsa tidningar eller böcker, skicka e-post eller hålla kontakten med andra via sociala medier som Facebook och Twitter, är en läsplatta ett utmärkt hjälpmedel.

I takt med att man har bättre och bättre internetuppkoppling på sin läsplatta så är det fler och fler som använder den till att titta på film på. Idag finns en mängd strömningstjänster som Netflix, Viaplay eller HBO Nordic, där du kan se film var som helst, när som helst. Du betalar en månadsavgift och har sedan tillgång till ett stort utbud med både långfilmer, dokumentärer och TV-serier. Även de flesta Tv-kanalerna har så kallade play-tjänster, där du kan se kanalens program direkt via nätet. Eftersom läsplattan har ett så bekvämt format, har du med hjälp av den alltid tillgång till TV-serier och film.

Läsplattan som dator

När du ska surfa, maila, läsa eller titta på film, så kan din läsplatta i stort sett ersätta en dator. Med hjälp av ett tangentbord blir din iPad så mycket mer bekväm och enkel att hantera om du exempelvis ska skriva e-post eller söka efter en film eller en TV-serie på nätet. Det finns även kombinerade tangentbord och ställ för din läsplatta eller iPad, något som är praktiskt när du vill titta på film eller TV via läsplattan. De flesta tangentbord till läsplattor och iPads använder sig av Bluetooth, vilket gör att du slipper onödiga sladdar som kan vara i vägen.